Te damos la bienvenida de nuevo. ¡Inicia sesión!
No pasa nada. Introduce tu dirección de correo electrónico y te enviaremos un enlace para restablecer la contraseña.
¿Quieres registrarte en Euskadi Gastronomika? Esta opción es válida para todas las empresas que han superado con éxito el proceso de incorporación y que forman parte de Euskadi Gastronomika.
Si quieres más información no dudes en informarte en info@euskadigastronomika.eus
Kaixo! Hemos recibido tu solicitud de registro. En breve te enviaremos la confirmación. Eskerrik asko!
Te explicamos el modo de restablecer la contraseña:
Oporretatik itzuli zara?
Tokiko gastronomia ezagutzeko aprobetxatuko zenuen, seguruenik, eta gutiziaren bat ere hartuko zenuen, ezta?
Orain, eguneroko jardunera itzuli behar dugu, eta, jasangarriagoa izan dadin, gure errezetak berritu ditugu Euskadi Gastronomikan. Hala, gure platerik eta postrerik esanguratsuenen sekretuak hurbilduko dizkizugu gure blogaren eta sare sozialen bidez.
Eta iralean gaudenez, sasoiko bi produktu batzea izango da onena, lurrak eta itsasoak oparitzen dizkigun bi altxor zoragarri, gure sukaldaritzako platerik onenetako bat prestatuz: hegaluzea tomatearekin. Errezeta erraza, arazorik gabea, osasungarria eta zaporetsua.
Baina, hasi aurretik, errezeta lantzeko produktuak apur bat hobeto ezagutuko ditugu:
Produkturik freskoenak aukeratu eta etxera eramateko, zatoz Euskadi Gastronomikan aurkituko dituzun merkatuetara eta gourmet dendetara. Aholku emango dizute horietan, onena eskura dezazun.
Dena daukazu? Bada, hona hemen gure errezeta.
On egin!
La excelencia de los productos y el buen hacer de nuestros cocineros son señas de identidad de Euskadi. Para potenciar esta forma de entender la gastronomía hemos creado Euskadi Gastronomika, una red formada por restaurantes, bares, tiendas y otros establecimientos gastronómicos que cumplen una serie de criterios de exigencia y compromiso.
¡Si buscas calidad, busca el sello de Euskadi Gastronomika!