Te damos la bienvenida de nuevo. ¡Inicia sesión!
No pasa nada. Introduce tu dirección de correo electrónico y te enviaremos un enlace para restablecer la contraseña.
¿Quieres registrarte en Euskadi Gastronomika? Esta opción es válida para todas las empresas que han superado con éxito el proceso de incorporación y que forman parte de Euskadi Gastronomika.
Si quieres más información no dudes en informarte en info@euskadigastronomika.eus
Kaixo! Hemos recibido tu solicitud de registro. En breve te enviaremos la confirmación. Eskerrik asko!
Te explicamos el modo de restablecer la contraseña:
Sagar uzta eta sagardoa egiteko garai betean gaude. Urteko garairik egokiena sagardotegi bat bisitatzeko inolako zalantzarik gabe. Hauek dira proposamenak: "Zure sagardoa egin” eta “Bisita eta otordua sagardotegian"
"Zure sagardoa egin” (Iraupena: 5 ordu)
Zure sagardoa nola egin dezakezun irakatsiko dizugu. Sagarra biltzen soroan hasiko gara kizkia erabiliz eta zakutan garraiatuko dugu dolarera. Bertan gure zukua egingo dugu matxaka eta eskuzko prentsa batekin. Azkenik, gure esfortzutik ateratako zukua dastatuko dugu. Opari bezala prentsatu berri den sagar zuku botila bat eramango duzue. Ekintza bukatzean, bodegan sartuko gara sagardo desberdinak dastatzeko sagardotegiko menu tradizionalarekin edo eta haurrentzako menu batekin batera.
Informazio gehiago: https://labur.eus/QXvf4
“Bisita eta otordua sagardotegian" (Iraupena: 4 ordu)
Bizi sagardotegiko esperientzia, dastatu euskal sagardo naturala eta egin bidaia gure euskal jatorrira! Sagardotegiaz gozatu nahi duzu baina ez dakizu nola iritsi bertara? Ibilbide honetan konponbidea bilatu dugu zuretzat. Donostian jasoko zaitugu gure gidaren eskutik goza dezazun gure lurrari, kulturari eta gastronomiari lotuta dagoen edari kuttunaren sekretuez. Sagastiak, baserri dolareak, elaborazio gunea eta upategiak ezagutuko dituzu. Eta noski, gure edari kuttuna aurkeztuko dizugu, guk geuk edaten dugun moduan: botilan eta txotxetik. ¡Txoootx! deiadarra, gure sagardotegietako gonbidapena da. Edalontzia eskuetan duzula gertura zaitez upategira eta etxekoek gidatuta bertako sagardo naturalak dastatuko dituzu, sagardotegiko menu tradizionalaz gozatzen duzun bitartean. Esperientzia aparta bizi ondoren Donostiara itzuliko gara, gure lurraz gozatzen segi dezazun.
Informazio gehiago: https://labur.eus/UxlWP
*********
Estamos en plena cosecha de manzana y elaboración de sidra. Es la época idónea para visitar las bodegas de sidra. Aquí tenéis algunos productos que se ofrecen los próximos días y que quizás os puedan interesar:
También te puede interesar: Cosecha de la manzana 2021, visitas y salidas especiales
La excelencia de los productos y el buen hacer de nuestros cocineros son señas de identidad de Euskadi. Para potenciar esta forma de entender la gastronomía hemos creado Euskadi Gastronomika, una red formada por restaurantes, bares, tiendas y otros establecimientos gastronómicos que cumplen una serie de criterios de exigencia y compromiso.
¡Si buscas calidad, busca el sello de Euskadi Gastronomika!