Imágenes
Posts del mismo autor

Ver otros posts

fas fa-chevron-right

Tolosaldeko esperientzia gastronomikoak uda honetan

Tolosaldeko esperientzia gastronomikoak uda honetan

BLOG GASTROMAPA PARTNERS RECETAS fas fa-bars BLOG GASTROMAPA PARTNERS RECETAS PROFESIONALES PROFESIONALES fas fa-sign-in-alt Idiomas fas fa-flag Español Euskara English Compartir fas fa-share-alt fab fa-facebook-square FACEBOOK fab fa-twitter-square TWITTER fab fa-instagram INSTAGRAM fab fa-flickr FLICKR fab fa-youtube-square YOUTUBE Buscar fas fa-search
Login
{{ login_error.message }}

Te damos la bienvenida de nuevo. ¡Inicia sesión!

Login Accediendo...
¿Olvidaste la contraseña?
¿Aún no tienes una cuenta? Registrarse
Al continuar, confirmas tu conformidad con nuestra Política de privacidad y Términos de uso.
{{ forgot_password_error.message }}

¿Has olvidado tu contraseña?

No pasa nada. Introduce tu dirección de correo electrónico y te enviaremos un enlace para restablecer la contraseña.

Enviar enlace Enviando...
Cancelar
Registro
{{ register_error.message }}

¿Quieres registrarte en Euskadi Gastronomika? Esta opción es válida para todas las empresas que han superado con éxito el proceso de incorporación y que forman parte de Euskadi Gastronomika.

Si quieres más información no dudes en informarte en info@euskadigastronomika.eus

Registrar nuevo usuario Registrando...
¿Ya tienes una cuenta? Iniciar sesión
Al continuar, confirmas tu conformidad con nuestra Política de privacidad y Términos de uso.
¡Usuario registrado correctamente!

Kaixo! Hemos recibido tu solicitud de registro. En breve te enviaremos la confirmación. Eskerrik asko!

Aceptar
Link enviado con éxito

Te explicamos el modo de restablecer la contraseña:

  • Abre el correo electrónico que hemos enviado a {{ forgot_password_form.email }}
  • Haz clic en el enlace del correo electrónico para restablecer la contraseña.
Buscar fas fa-location-arrow Cerca de mí
20/07/2022

Tolosaldeko esperientzia gastronomikoak uda honetan

Azoka Ibarrako piparra, txakolin, sagardoa, taloa, lukainka eta txokolatea. Tolosaldeko udako eskaintza osatzen duten produktu erakargarrietako batzuk dira. Ekoizle beraiek aurkezten dizkiguten produktuak dira eta hozkada bakoitzean gure kulturaz eta historiaz zerbait kontatzen digutenak.

Zalantzarik gabe, Tolosaldeko udako protagonista gastronomikoetako bat Ibarrako pipar freskoa da. 

Tolosako azokan bertan erosi daiteke, herriko denda askotan, eta edozein ordutan jaten da gustora piparra gozo hau, frijituta, tenpuran edo gordinik. 

Tolosako azoka bisita daiteke bertako gida batekin larunbatero 11:30etan. 
Erreserbak Tololsaldeko turismo bulegoan (943 697 413) edo tour@tolosaldea.eus helbidean egiten dira. 

 

EKOIZLEA BISITATZEA

Txumitxa Ibarrako piparra

Txumitxa pipar ekoizleak bi data proposatzen ditu bere landaketa bisitatu eta Ibarrako piparraren dastaketa bat egiteko. 

Abuztuaren 7a eta 14a, 12:00etan. Bisitak 2 orduko iraupena du. 

Erreserbak Tololsaldeko turismo bulegoan (943 697 413) edo tour@tolosaldea.eus helbidean egiten dira

 

 

Piparra ez ezin, txakolina edo sagardo freskoa ere nahi baduzue, hainbat upategi bisitatzeko aukera duzue. 

Aburuza sagardotegia

Aurtengo Gipuzkoako sagardo onena Adunan ekoizten da, Gipuzkoako Foru Aldundiak urtero antolatzen duen lehiaketaren txapela jantzi baitu. Dastatze gidatuak eta bazkaria eskaintzen ditu ostiral eta larunbatero 13:30etan. Bisita gidatu sakonago bat egiteko aukera ere eskaintzen du, ostiralero 19:30etan eta larunbatetan 12:30etan bazkari eta afari batekin osatzen dena. 

 

 

Hika txakolin upategia

Arkitekturari dagokionez, upategi ikusgarria da, eta inguru eder batean kokatzen da. Autore txakolin bat egiten duen upeltegia da, harrituko zaituzten ardoak dira. "Hika gastronomiko"-ko lantaldearen eskutik, upategia zehatz-mehatz ezagutuko duzu eta inguruko paisaia interpretatzen lagunduko dizute.

Upategira bisita gidatuak eta produktu dastaketa, aldez aurretik hitzordua eskatuta egiten da. 

 

 

Euskal plater tipikoren bat prestatzen ikasi nahi duzu?

Talo tailerra Amezketan

Zaharberritutako errota batean artaburutik talorako prozesu osoa egiten ikasten da. Aralarren magalean xarma handia duen lekua da, Txindoki mendiaren itzalean, hain zuzene ere. Bertan, ezagutuko duzu Euskadiko landa herrietako kultura.

Uztailaren 30ean eta Abuztuaren 13 eta 27an egingo dira tailerrak, Pello Zabala gunean 18:00etan. 

 

 

Baserri bat ezagutu nahi duzu? 

Udapilleta Euskal Txerriak

Murgildu pagadi batean eta ezagutu ezazu Euskal Txerria bezalako arraza autoktono baten aldeko apustua egin zuen familia baserri baten kudeaketa. Errezeta zaharrak, erritmo naturalak errespetatzea, ingurunea zaintzea eta beste balio asko Slow esperientzia batez gozatzeko. 

Txerriak bizi diren gunera bisita gidatuak eta produktuen dastaketa aldez aurretik hitzordua eskatuta egiten da. 

 

 

Txokolate zalea zara?

Rafa Gorrotxategiren Txokolatearen Museoa

Euskadiko gozogile handienetako batek Tolosan du bere egoitza, Rafa Gorrotxategik, bere lanbidearen eta historiaren zale amorratua bera, beti ditu zabalik Museoko ateak, Euskal Herriko historia gozoari buruz zerbait gehiago jakin nahi duen ororentzat. 

Museora bisita librea, Rafa edo Armintz Gorrotxategirekin bisita gidatuarekin edo txokolate tailer batean parte hartu dezakezu. Zer da gehien tentatzen zaituena?

 

TOLOSALDEKO UDAKO ESKAINTZA OSOA IKUSI

 

 

 

fab fa-facebook-square fab fa-twitter-square fab fa-linkedin fab fa-pinterest
Imágenes
Posts del mismo autor

Ver otros posts

fas fa-chevron-right
info@euskadigastronomika.eus

La excelencia de los productos y el buen hacer de nuestros cocineros son señas de identidad de Euskadi. Para potenciar esta forma de entender la gastronomía hemos creado Euskadi Gastronomika, una red formada por restaurantes, bares, tiendas y otros establecimientos gastronómicos que cumplen una serie de criterios de exigencia y compromiso.

¡Si buscas calidad, busca el sello de Euskadi Gastronomika!

Euskadi Turismo Tripadvisor Google Places Eusko Jaurlaritza