Imágenes
Posts del mismo autor

Ver otros posts

fas fa-chevron-right

Turismo gastronomikoko buruzko prestakuntza-jardunaldia ✅

Turismo gastronomikoko buruzko prestakuntza-jardunaldia ✅

BLOG GASTROMAPA PARTNERS RECETAS fas fa-bars BLOG GASTROMAPA PARTNERS RECETAS PROFESIONALES PROFESIONALES fas fa-sign-in-alt Idiomas fas fa-flag Español Euskara English Compartir fas fa-share-alt fab fa-facebook-square FACEBOOK fab fa-twitter-square TWITTER fab fa-instagram INSTAGRAM fab fa-flickr FLICKR fab fa-youtube-square YOUTUBE Buscar fas fa-search
Login
{{ login_error.message }}

Te damos la bienvenida de nuevo. ¡Inicia sesión!

Login Accediendo...
¿Olvidaste la contraseña?
¿Aún no tienes una cuenta? Registrarse
Al continuar, confirmas tu conformidad con nuestra Política de privacidad y Términos de uso.
{{ forgot_password_error.message }}

¿Has olvidado tu contraseña?

No pasa nada. Introduce tu dirección de correo electrónico y te enviaremos un enlace para restablecer la contraseña.

Enviar enlace Enviando...
Cancelar
Registro
{{ register_error.message }}

¿Quieres registrarte en Euskadi Gastronomika? Esta opción es válida para todas las empresas que han superado con éxito el proceso de incorporación y que forman parte de Euskadi Gastronomika.

Si quieres más información no dudes en informarte en info@euskadigastronomika.eus

Registrar nuevo usuario Registrando...
¿Ya tienes una cuenta? Iniciar sesión
Al continuar, confirmas tu conformidad con nuestra Política de privacidad y Términos de uso.
¡Usuario registrado correctamente!

Kaixo! Hemos recibido tu solicitud de registro. En breve te enviaremos la confirmación. Eskerrik asko!

Aceptar
Link enviado con éxito

Te explicamos el modo de restablecer la contraseña:

  • Abre el correo electrónico que hemos enviado a {{ forgot_password_form.email }}
  • Haz clic en el enlace del correo electrónico para restablecer la contraseña.
Buscar fas fa-location-arrow Cerca de mí
30/11/2022

Turismo gastronomikoko esperientziei buruzko prestakuntza-jardunaldia

Euskadiko sektore turistikoko 32 profesional bertaratu ziren, astelehen honetan, Basque Culinary Centerreko auditoriora jardunaldian parte hartzeko.

Basque Culinary Centerrek aurrez aurreko prestakuntza-jardunaldi bat hartu zuen joan den astelehenean, turismo gastronomikoko esperientzien diseinuaren arloko prestakuntza-programaren barruan.

Basquetour Turismoaren Euskal Agentziak antolatutako ikastaroa, Basque Culinary Centerrekin elkarlanean, Eusko Jaurlaritzako Turismo, Merkataritza eta Kontsumo Sailaren eta BCCren arteko akordioaren barruan kokatzen da, Euskadi Gastronomika sareko eragile eta profesionalei kalitatezko prestakuntza eskaintzeko helburuarekin.

Jardunaldiari hasiera emateko, Irantzu Hijazo Basquetourreko Produktu Saileko kideak eta Idoia Calleja Basque Culinary Centerreko Masters eta Ikastaroen zuzendariak ongietorria eman zioten.

Ondoren, David Morak, ikastaroaren zuzendariak, "Esperientzia turistikoak sortzea" hitzaldia eskaini zuen. Bertan online bozketa bat egin zen esperientzia turistiko bat integratu behar duten elementuak aukeratzeko, eta benetakotasunaren osagaia bozkatuenetako bat izan zen.

Ondoren, beste helmguga eta enpresa batzuetako arrakasta kasuetan oinarritutako blokea aurkeztu zen. Bertaratutakoek Ariadna Ribas Kataluniako Turismo Agentziako turismo gastronomikoko produktuen ardunardunaren bidez “Benvinguts a Pagès” proiektua ezagutu ahal izan zuten, eta Amaia Zubeldiak Sagardoa Route-en prestakuntza-eta garapen-prosezua, eta baita turismo gastronomikoan duten esperientzien eskaintza ezagutarazi zuen, agentzia horretako Produktu arduradun gisa.

Era berean, Alberto de la Iglesiak, Alma Carraovejasen enoturismoko arduradunak, bitxitasun handiko proiektu ekoturistiko baten jatorria eta hazkundea erakutsi zigun; eta, azkenik, Feli Sánchez eta Encitruf-eko Javi Lópezek “trufiturismoa”ren aldeko apustuan duten esperientzia azaldu ziguten.

Bai aurkezpen horietan, bai ondoren, mahai-inguru gisa, gure ustez Euskadi Gastronomika sareari balioa eman diezaioketen kezka eta proposamen batzuk partekatu ziren, bai eta enpresek turistak gero eta gehiago eskatzen eta baloratzen duen produktu-mota bati buruz ezagut dezaten lagundu ere, eta Euskadiko turismo gastronomikoaren eskaintza hobetu.

Programa joan den urriaren 10ean jarri zen martxan online formatuan eta 63 lagunek eman dute izena, baina izena emateko epea ez da 2023ko otsailaren 28ra arte amaitzen.

fab fa-facebook-square fab fa-twitter-square fab fa-linkedin fab fa-pinterest
Imágenes
Posts del mismo autor

Ver otros posts

fas fa-chevron-right
info@euskadigastronomika.eus

La excelencia de los productos y el buen hacer de nuestros cocineros son señas de identidad de Euskadi. Para potenciar esta forma de entender la gastronomía hemos creado Euskadi Gastronomika, una red formada por restaurantes, bares, tiendas y otros establecimientos gastronómicos que cumplen una serie de criterios de exigencia y compromiso.

¡Si buscas calidad, busca el sello de Euskadi Gastronomika!

Euskadi Turismo Tripadvisor Google Places Eusko Jaurlaritza