Te damos la bienvenida de nuevo. ¡Inicia sesión!
No pasa nada. Introduce tu dirección de correo electrónico y te enviaremos un enlace para restablecer la contraseña.
¿Quieres registrarte en Euskadi Gastronomika? Esta opción es válida para todas las empresas que han superado con éxito el proceso de incorporación y que forman parte de Euskadi Gastronomika.
Si quieres más información no dudes en informarte en info@euskadigastronomika.eus
Kaixo! Hemos recibido tu solicitud de registro. En breve te enviaremos la confirmación. Eskerrik asko!
Te explicamos el modo de restablecer la contraseña:
Euskadiko sektore turistikoko 32 profesional bertaratu ziren, astelehen honetan, Basque Culinary Centerreko auditoriora jardunaldian parte hartzeko.
Basque Culinary Centerrek aurrez aurreko prestakuntza-jardunaldi bat hartu zuen joan den astelehenean, turismo gastronomikoko esperientzien diseinuaren arloko prestakuntza-programaren barruan.
Basquetour Turismoaren Euskal Agentziak antolatutako ikastaroa, Basque Culinary Centerrekin elkarlanean, Eusko Jaurlaritzako Turismo, Merkataritza eta Kontsumo Sailaren eta BCCren arteko akordioaren barruan kokatzen da, Euskadi Gastronomika sareko eragile eta profesionalei kalitatezko prestakuntza eskaintzeko helburuarekin.
Jardunaldiari hasiera emateko, Irantzu Hijazo Basquetourreko Produktu Saileko kideak eta Idoia Calleja Basque Culinary Centerreko Masters eta Ikastaroen zuzendariak ongietorria eman zioten.
Ondoren, David Morak, ikastaroaren zuzendariak, "Esperientzia turistikoak sortzea" hitzaldia eskaini zuen. Bertan online bozketa bat egin zen esperientzia turistiko bat integratu behar duten elementuak aukeratzeko, eta benetakotasunaren osagaia bozkatuenetako bat izan zen.
Ondoren, beste helmguga eta enpresa batzuetako arrakasta kasuetan oinarritutako blokea aurkeztu zen. Bertaratutakoek Ariadna Ribas Kataluniako Turismo Agentziako turismo gastronomikoko produktuen ardunardunaren bidez “Benvinguts a Pagès” proiektua ezagutu ahal izan zuten, eta Amaia Zubeldiak Sagardoa Route-en prestakuntza-eta garapen-prosezua, eta baita turismo gastronomikoan duten esperientzien eskaintza ezagutarazi zuen, agentzia horretako Produktu arduradun gisa.
Era berean, Alberto de la Iglesiak, Alma Carraovejasen enoturismoko arduradunak, bitxitasun handiko proiektu ekoturistiko baten jatorria eta hazkundea erakutsi zigun; eta, azkenik, Feli Sánchez eta Encitruf-eko Javi Lópezek “trufiturismoa”ren aldeko apustuan duten esperientzia azaldu ziguten.
Bai aurkezpen horietan, bai ondoren, mahai-inguru gisa, gure ustez Euskadi Gastronomika sareari balioa eman diezaioketen kezka eta proposamen batzuk partekatu ziren, bai eta enpresek turistak gero eta gehiago eskatzen eta baloratzen duen produktu-mota bati buruz ezagut dezaten lagundu ere, eta Euskadiko turismo gastronomikoaren eskaintza hobetu.
Programa joan den urriaren 10ean jarri zen martxan online formatuan eta 63 lagunek eman dute izena, baina izena emateko epea ez da 2023ko otsailaren 28ra arte amaitzen.
La excelencia de los productos y el buen hacer de nuestros cocineros son señas de identidad de Euskadi. Para potenciar esta forma de entender la gastronomía hemos creado Euskadi Gastronomika, una red formada por restaurantes, bares, tiendas y otros establecimientos gastronómicos que cumplen una serie de criterios de exigencia y compromiso.
¡Si buscas calidad, busca el sello de Euskadi Gastronomika!