ANTONIO

Restauración // Jatetxeak

Puntuación media

4.55 / 5

/uploads/image/399509108_antxoa_sm.jpg
Antonio, bai taberna zein jatetxea da. Barran, pintxoak momentuan egiten dituzte. Patata-tortilla ospetsua da eskatuenetako bat. Horretaz gain, Antxoa, Otarrainxka-raviolia Martini saltsan eta Idi-buztanaren kurruskaria ere asko eskatzen dituzte. Jantokian, José Ramón Ezkurdia (Akelarre, Panier Fleuri, Urepel) eta Ana Uli (Gaztelu) sukaldarien proposamena merkatu-sukaldaritzan oinarritzen da, denboraldiko produkturik onenekin. Onddoak gorringoarekin, Hegalaburraren eta Wagyuren carpaccioak parmesanoarekin eta boilur-olioarekin, Arroz eztitsua Palamóseko ganbarekin, eta, sasoian, Hegaluze eta Boilur platerrek, arrakasta handia dute.