HIKA BY ROBERTO RUIZ

Restauración // Jatetxeak

Puntuación media

4.7 / 5

/uploads/image/275289165_hika-by-roberto-ruiz_sm.jpg
Hika upategiko espazioa gune integratzailea da, non enologia eta gastronomia elkarrekin bizi diren. Azken gune hau Roberto Ruizek eta bere taldeak zuzendu eta koordinatzen dute, HIKA BY ROBERTO RUIZ kontzeptupean, 25 urtez Tolosako Fronton jatetxea zuzentzen ibilbide luzea egin ondoren kudeaketa-esperientzia handia duen taldea da. Hika by Roberto Ruiz txakolin-upategi moderno batean kokatzen den eskaintza gastronomiko klasikoa da, mahastiz inguratua, landa-eremu batean. Euskal sukaldaritza onaren alde, tokiko eta hurbileko produktuetan oinarritua, paisaiaren sukaldaritza, elaborazio soil, labur eta zintzoekin, gure produktuei balio erantsia emanez. Roberto Ruiz sukaldaria ezaguna da euskal sukaldaritzaren kulturan, eta Tolosako Frontón jatetxean egindako ibilbide luzearen ondoren, Hika bodegan ekin dio bide berri bati bere talde osoarekin batera, upategiaren gastronomia proiektua gidatzeko. Gune, sukaldaritza eta tratu atsegin eta hurbileko zerbitzua eskaintzen da bertan, eroso sentiaraziko gaituena, Hernio mendira ikuspegi zoragarriak dituen espazio baten barruan edo terrazan.