Txakolin-upategiak

Euskal txakolin tradizionalak gure kostaldeko edo haranetako itsas klimaren arrastoa du, eta fruta-usaineko eta apardun ardo hori ekoizten duten upategiek tradizioa eta teknologia uztartzen dituzte ekoizpen-prozesuetan. 


Txakolin-upategiek bisita gidatuak, dastatzeak, inguruko ibilbideak, ostatua eta abar eskaintzen dituzte. Eskaintza zabala da, aukera ematen duena ahalegin eta dedikazio handiz merezitako aintzatespena eta ospea lortu dituen ardo horren historiaren eta eboluzioaren berri izatea.

/uploads/image/121751699_dsc-0110_sm.jpg

BODEGAS DE GALDAMES

Txakolin upategiak

4.5 / 5

Galdames

/uploads/image/92570290_vista-aerea-2-de-bodega-1_sm.jpg

BODEGA BERROJA

Txakolin upategiak

5 / 5

Muxika

/uploads/image/1697442688_artomana_1_sm.jpg

ARTOMAÑA

Txakolin upategiak

Amurrio

/uploads/image/124888887_copia-de-mahatsak-udan_sm.jpg

ZABALA

Txakolin upategiak

5 / 5

Bakio

/uploads/image/399517033_eventos-en-bodega-rezabal-1_sm.jpg

REZABAL

Txakolin upategiak

5 / 5

Zarautz

/uploads/image/121631006_txabarri-0017_sm.jpg

TXABARRI

Txakolin upategiak

Zalla