Sagardo upategiak

Sagardotegiek bizirik gorde dituzte euren kultura eta tradizioa; areago, esperientzia paregabea eta erakargarria bihurtu dute Txotx errituaren bidez. Haietan, urratsez urrats ezagutuko duzu sagardo naturala egiteko prozesua, eta, bisitaren amaieran, sagardoa zuzenean upeletik dastatuko duzu, sagardotegiko menu tradizionalarekin lagunduta: bakailao-tortilla, bakailao frijitua piperrekin, txuletoia eta gazta irasagarrarekin.

Datu bitxi bat: sagardotegi askotan, menu hori zutik eta partekatutako mahaietan jaten da, antzinako garaietan bezala. 

/uploads/image/113804011_dsc07299_sm.jpg

URBITARTE

Sagardo upategiak

4.5 / 5

Ataun

/uploads/image/399130986_sidra-egi-luze_sm.jpg

EGI-LUZE

Sagardo upategiak

4.55 / 5

Errenteria

/uploads/image/399233835_izeta-9_sm.jpg

IZETA

Sagardo upategiak

4.55 / 5

Aia

/uploads/image/109306324_dsc01317_sm.jpg

TXINDURRI ITURRI

Sagardo upategiak

Deba

/uploads/image/112264066_83_sm.jpg

OIANUME

Sagardo upategiak

4.25 / 5

Urnieta

/uploads/image/275223579_eguzkitza-sagardotegia-upela_sm.jpg

EGUZKITZA SAGARDOTEGIA

Sagardo upategiak

4.5 / 5

Tolosa